Voor wie

Wij maken voor iedereen die zin heeft in een lekkere maaltijd en gezonde voeding belangrijk vindt heerlijke koelverse gerechten.  

Onze specialisatie ligt in het leveren van gezonde koelverse maaltijden voor senioren. Of u nu volledig zelfstandig thuis woont, aangesloten bent bij een thuiszorgorganisatie, of in een serviceflat woont, u kunt gebruikmaken van onze maaltijdservice.

Door onze flexibele dienstverlening zijn we in staat om elke keer weer op maat en op basis van úw wensen de lekkerste maaltijd te bieden.

Zorginstellingen en woongroepen 
Naast lekkere maaltijden voor mensen thuis, zijn wij ook in staat lekkere en verse maaltijden voor mensen die binnen een kleinschalige woongroep of zorginstelling wonen te verzorgen.

Dagelijks maken wij met veel plezier en enthousiasme gezonde en lekkere verse maaltijden. Daarbij staan de wensen en behoeften van onze klanten altijd weer centraal.

Heeft u interesse in onze maaltijden voor uw zorginstelling of woongroep? Neem dan contact met ons op via Zorgmaaltijd, wij adviseren u graag op maat.