Glutenvrij

'Gluten' is een eiwit en komt voor in bepaalde granen. Om allergische reacties te voorkomen moeten mensen met een glutenallergie deze granen vermijden.

Gluten zitten (onder andere) in:

- Alle soorten gewoon brood
- Beschuit, crackers, gebak, koek, meusli, vlokken, tarwemeel en tarwegries
- Deegwaren, zoals macaroni, spaghetti en vermicelli
- Producten waarin een glutenbevattend bindmiddel is gebruikt, zoals soep, saus, worst en aangemaakt gehakt

Dit zijn behoorlijk wat voedingsmiddelen die vermeden moeten worden. Gelukkig bieden wij ook op het gebied van glutenvrije maaltijden een uitgebreid assortiment.

Onze glutenvije maaltijden worden geheel in samenspraak met daarvoor gecertificeerde diëtisten en voedingsdeskundigen samengesteld en bereid in een aparte keuken.

De voedselveiligheid van onze glutenvrije maaltijden is hierdoor gegarandeerd.

Mocht u nog vragen hebben ten aanzien van onze glutenvrije maaltijden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze bedrijfsfils

bedrijfsfilm