Partners in welzijn

Inmiddels verzorgen wij voor meer dan 600 zelfstandig wonende senioren dagelijks lekkere en verse maaltijden. Veel van deze senioren zijn aangesloten bij een thuiszorg- of welzijnsorganisatie in hun eigen omgeving.

Wij werken daarom veel samen met deze thuiszorg- en welzijnsorganisaties om de afstemming rondom de maaltijdvoorziening voor deze mensen zo prettig en flexibel mogelijk te laten verlopen. De ene persoon kan de maaltijden bijvoorbeeld nog gemakkelijk zelf verwarmen, terwijl een ander de voorkeur geeft aan warme aanlevering. Zo zorgen wij samen met deze thuiszorg- en welzijnsorganisaties en heel wat hulpvaardige vrijwilligers dat iedereen de maaltijdservice krijgt waaraan behoefte is.

Iedere samenwerking met een thuiszorg- of welzijnsorganisatie is uniek. Om die reden vindt u hier een overzicht van de organisaties waarmee wij momenteel een samenwerkingsverband hebben.

Bent u aangesloten bij één van deze organisaties, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Bent u aangesloten bij een andere thuiszorg- of welzijnsorganisatie, laat dit ons dan ook weten zodat wij op zoek kunnen gaan naar de mogelijkheden voor u. 

Ook als u niet aangesloten bent bij een thuiszorg- of welzijnsorganisatie kunt u uiteraard wel gewoon zelfstandig thuis gebruikmaken van onze maaltijdservice.