Nieuws

'Kinderen wonen ver weg, en laten eten bij bejaarde ouders bezorgen'

9 September 2016

Maaltijdservices aan huis voor senioren zijn een groeiende markt, blijkt uit onderzoek van de NOS. Vooral commerciele partijen zijn in het gat in de markt gesprongen dat is ontstaan doordat ouderen langer thuis wonen. Maar ook stichtingen en welzijnsinstellingen zien een groei in de aflevering van (warme) maaltijden aan huis. 

Omdat het een versnipperende markt is, weten we niet hoe groot de stijging van het aantal maaltijden is dat dagelijks aan huis wordt afgeleverd. Alle door ons benaderde bedrijven en instellingen signaleren een groei, zoals ook Vers voor thuis. "Wij zijn een jong bedrijf, dat dagelijks zo'n 120.000 maaltijden of onderdelen van maaltijden aflevert aan ouderen en (welzijns)instellingen. En we zien nog groei", zegt Peter Veldhuizen van Vers voor thuis.  

Lees hier het gehele artikel van de NOS waarin algemeen Directeur Peter Veldhuizen vertelt over Vers voor thuis.


Maaltijden in het 'Volledig pakket thuis' van Zorgpartners

Zorgpartners - Volledig pakket thuis

30 mei 2016

Sinds kort is het 'Volledig pakket thuis' een vorm van zorg voor cliënten die zelfstandig thuis blijven wonen, maar wel speciale zorg nodig hebben omdat zelfstandigheid niet langer vanzelfsprekend is.

Onder het Vpt vallen naast persoonlijke verzorging en hulp in de huishouding ook maaltijdvoorziening. Zorgpartners beschikt over 15 dienstverlenende centra op het gebied van welzijn, wonen en zorg en biedt vanaf heden ook het Volledig pakket thuis aan. Hierin hebben zij Vers voor Thuis aangewezen als partner in de maaltijdvoorziening. Dit betekent dat wanneer een cliënt in aanmerking komt en aangemeld wordt voor het Volledig pakket thuis, zij vanaf de eerstvolgende dag kunnen rekenen op verse, gezonde en lekkere maaltijden van ons. We zullen vanaf dat moment samen met de cliënt of verzorger ook het gewenste bestelritme inzetten.

Voor zelfstandig thuiswonenden zonder indicatie is het uiteraard ook mogelijk maaltijden voor thuis te bestellen. We bieden een zeer breed assortiment aan enkel verse, gezonde en lekkere gerechten.

Bij vragen over de maaltijden, aanmelding of bezorging kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

_________________________________________________________________________

Maatschappelijk Verantwoorde Bezorging

21 september 2015

Gezond en bewust

Gezonde, verantwoorde en lekkere maaltijden moeten voor iedereen binnen handbereik zijn, daarom bieden wij kwaliteitsmaaltijden met ingrediënten van het seizoen tegen een eerlijke prijs. Door zelf en via onze partners duurzaam te ondernemen, kunnen we er samen voor zorgen dat niet alleen de generatie van nu maar ook de toekomstige generaties kunnen blijven genieten.

Onze chauffeurs en vrijwilligers rijden in wagens met een Euro 5 Roetfilter, wat de hoogste norm op Europees niveau is. Sinds kort werken we ook samen met Stadslogistiek Delft. Dit is een initiatief van PostNL in samenwerking met de lokale gemeente. De elektrische voertuigen waarmee de maaltijden bij u thuis bezorgd worden door Stadslogistiek Delft zijn stil, bewust milieuvriendelijk en duurzaam door CO2 –vermindering.

Door op deze manier samen te werken aan een beter milieu en gezondere leefomgeving kunnen we naast lekkere en gezonde maaltijden leveren ook bijdragen aan een gezondere wereld.

In samenwerking met 

Stadslogistiek Delft_________________________________________________________________________

Overname GouweCuisine

01 mei 2015

Vanaf 1 juni 2015 draagt Gouwe Cuisine de maaltijdbereiding over naar Eetgemak, een professionele keuken waar dagelijks verse thuismaaltijden bereid worden.

Vers voor Thuis gaat voor de instanties en cliënten binnen de extramurale markt de organisatie, distributie en dienstverlening hieromheen verzorgen. Dit betekent dat er wat veranderingen gaan plaatsvinden en op andere vlakken de situatie gelijk blijft.

Klanten van GouweCuisine vinden hier meer informatie.