Hoe werkt Vers voor thuis?

Met Vers voor Thuis heeft u binnen enkele minuten een gezonde en warme avondmaaltijd op tafel, bereid met verse ingrediënten van het seizoen.

1. Bestellen
U kunt via onze webwinkel kiezen uit een selectie van onze maaltijden. Vindt u het prettiger om uw maaltijdkeuze door te geven aan de hand van ons seizoensmenu, dan kunt u gebruikmaken van menulijsten of uw eigen online bestelaccount.

2. Betaling
Bij het bestellen via de webwinkel, kunt u uw gerechten eenvoudig en veilig afrekenen via iDeal. U betaalt dan in de beveiligde omgeving van uw eigen bank.

Maakt u gebruik van een eigen bestelaccount of de menulijsten, dan kunt u in plaats van het per bank overboeken ook via automatische incasso het factuurbedrag laten afschrijven; zo heeft u er geen omkijken naar. U ontvangt natuurlijk wel maandelijks een factuur voor uw eigen administratie.

3. Levering
Tijdens het afronden van de bestelling in de webwinkel wordt de leverdag aan u getoond. U ontvangt hiervan ook een bevestiging per e-mail.

Indien u een eigen account heeft, dan kunt u via de website zien wanneer uw maaltijden bezorgd worden. U kunt dit ook bekijken bij Bezorging.

Onze chauffeur kan de maaltijden voor u in de koeling zetten als u dit prettig vindt, dit scheelt u moeite én we kunnen hiermee een volledig gesloten koelproces garanderen op uw maaltijden.

4. Bewaren en bereiden
De maaltijden kunnen ruim een week in de koelkast bewaard worden en zijn houdbaar tot de uiterlijke houdbaarheidsdatum zoals vermeld op de verpakking. Wilt u de maaltijden verspreid over een langere periode eten? Bewaar de maaltijden dan in de vriezer; hier zijn ze twee maanden houdbaar.

U kunt uw maaltijden 's avonds eenvoudig verwarmen door gebruik van een oven (één uur), een magnetron (ongeveer 6 minuten) of een MealButler (ongeveer 45 minuten). Voor meer informatie hierover kunt u de pagina 'Bij u thuis' raadplegen. 

5. Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen over de maaltijden of onze dienstverlening en service? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 - 111 21 86 of het contactformulier op deze website.

 

Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.