De 6 waarden van Vers voor thuis

 

Gezond en vers

Gezond en vers
De maaltijden worden bereid met verse producten, die wij inkopen bij regionale leveranciers. Zo zijn wij er zeker van dat er rekening gehouden wordt met dier en omgeving. De maaltijden worden de avond voorafgaand aan de levering bereid en vervolgens teruggekoeld tot onder de 4 graden, waarna het luchtdicht verpakt wordt. Hierdoor blijven zo veel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak behouden. 

Smaak en kwaliteit

Smaak en kwaliteit
Door het direct terug koelen en luchtdicht verpakken van de maaltijden na bereiding, blijven zowel de kwaliteit van de maaltijden als de vitaminen, mineralen en smaak van de versbereide producten goed behouden. De gerechten worden op elkaar afgestemd zodat de smaken optimaal combineren. 

De maaltijden worden bereid in een volledig BRC-A level 6 gecertificeerde keuken. Ook de halalkeuken is volledig gecertificeerd volgens wetgeving en kwaliteitseisen van H.I.C. Het transport van de maaltijden is HACCP gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle wettelijke kwaliteitseisen. 

Uw wensen staan centraal

Uw wensen staan centraal
Wij vinden het belangrijk dat u van een maaltijd kunt genieten. Daarom is niet alleen de smaak en kwaliteit belangrijk voor ons, maar ook uw keuzevrijheid, specifieke wensen en behoeften. Heeft u ergens een vraag over of een suggestie voor ons? Laat het ons alstublieft weten, zodat we u beter van dienst kunnen zijn. 

Vrijblijvend

Vrijblijvend
Wij communiceren altijd eerlijk en open over onze producten, werkwijze en dienstverlening. Zo kunt u uw vrijblijvende keuzes maken op basis van alle belangrijke informatie. U zit bij ons niet vast aan een contract of afnameverplichting. Wilt u tijdelijk of voor langere periode geen maaltijden bestellen? Dan leveren en factureren wij uiteraard ook niets. U bent volledig vrij in uw keuze. 

Gemakkelijk en eenvoudig

Gemakkelijk en eenvoudig
Het bestellen van de maaltijden kan eenvoudig via de website: geef uw voorkeur of bestelling door en laat uw gegevens achter indien deze nog niet bekend zijn bij ons. Wij verzorgen de rest voor u. Wij proberen onze systemen en werkwijze altijd te verbeteren, optimaliseren en op u af te stemmen. Ook hier geldt; heeft u suggesties of een vraag, laat het ons alstublieft weten. 

Prijs/kwaliteit -verhouding

Prijs/kwaliteit -verhouding
Wij streven naar de hoogste kwaliteit van onze producten door bewust verse ingrediënten in te kopen en actief onze recepturen te verbeteren. Daarnaast proberen wij altijd onze service en dienstverlening zo goed mogelijk op individuele klanten af te stemmen en de kwaliteit constant te optimaliseren. Hierin is ook de prijs meegenomen; wij bieden een eerlijke prijs waar u veel voor terug krijgt.