Cliënten GouweCuisine


Vanaf 1 juni 2015 draagt Gouwe Cuisine de maaltijdbereiding over aan Eetgemak, een professionele keuken waar dagelijks verse thuismaaltijden bereid worden.

Vers voor Thuis gaat voor de instanties en cliënten binnen de extramurale markt de organisatie, distributie en dienstverlening hieromheen verzorgen. Dit betekent dat er wat veranderingen gaan plaatsvinden en op andere vlakken de situatie gelijk blijft.


Bestellen
U kunt vanaf 1 juni 2015 bestellen met nieuwe menulijsten. Deze zijn persoonlijk en op maat voor u samengesteld. U krijgt de menulijsten via de gebruikelijke weg aangeboden en u kunt ze ook op de bekende wijze retourneren. Heeft u specifieke dieetwensen, geef ons dit dan gerust door zodat we hier rekening mee kunnen houden. Op deze menulijsten kunt u kiezen uit enkele voorgerechten, enkele complete hoofdmaaltijden en enkele nagerechten. Het gerecht van uw keuze kunt u per gang aankruisen op het formulier. Wilt u geen gerecht ontvangen voor een bepaalde gang of dag, dan vult u niets in.
 
Wilt u meerdere gerechten voor één gang bestellen op dezelfde dag? Dan kruist u de gerechten van uw keuze aan.
Het is uiteraard ook mogelijk meerdere porties van een gerecht te bestellen, door eenvoudig het aantal gewenste porties ernaast te noteren.
 
Portiegrootte
Op basis van de gemiddelde portiesgrootte per persoon, houden wij een ruime hoeveelheid van het gerecht als standaard aan. Zo heeft u altijd voldoende voor een goed vullende maaltijd.
 
Maaltijden
De maaltijden worden op ambachtelijke wijze bereid van verse ingrediënten. De bereidingswijze van sommige gerechten passen we aan, ter verbetering van de smaak en kwaliteit.
 
Levering
U ontvangt de maaltijd zoals altijd op het vaste aflevermoment. Hier verandert niets aan. In de toekomst zal de leverfrequentie wellicht veranderen, uiteraard stellen we u hierover tijdig op de hoogte.
 
 
Wat kan ik verwachten
Wij leveren vers bereide maaltijden bij u thuis. U bepaalt zelf vooraf de gerechten van uw keuze en geeft dit aan ons door via de menulijst. Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of mist u iets? Dan kunt u ons uiteraard altijd bellen.