Ja, wij leveren op uw locatie!


Op de postcode '2771' wordt op de volgende dag(en) geleverd:

  • Maandag
  • Woensdag

Uw bezorger is Marco Overduin

Vanuit mijn ervaring als ziekenverzorger in de ouderenzorg en verpleegkundige bij de Koninklijke Marine weet ik hoe belangrijk voeding is en hoe dit kan bijdragen aan de mate van gezondheid en vitaliteit. Eten is meer dan iets noodzakelijks. Eten is beleving, gezelligheid, genieten, rust en draagt tevens bij aan het sociale aspect.

Ik combineer de expertise van de professionele keuken, koks en diëtistes van Vers voor Thuis met mijn eigen sociale en klantgerichte service om iedereen te kunnen voorzien van een gezonde en koelverse maaltijd. Deze maaltijden breng ik met veel plezier bij u thuis tot in de koelkast.

Er is een geweldig proefpakket beschikbaar zodat u de lekkere en koelverse maaltijden van Vers voor Thuis eerst thuis kunt proberen. Het proefpakket bevat 5 hoofdmaaltijden voor slechts 22,50 euro. Dit pakket breng ik graag bij u thuis en sta er dan zeker voor open om samen naar de mogelijkheden te kijken die het beste bij u aansluit.

Vrolijke groet,

Marco Overduin
Vers voor Thuis Overduin

Neem direct contact op met Marco via 06 - 19 52 88 04.

 

Bezorging

Komen wij nog niet bij u in de buurt? Laat uw adresgegevens dan bij ons achter zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.