Ja, wij leveren op uw locatie!


Op de postcode '2771' wordt op de volgende dag(en) geleverd:

  • Maandag
  • Woensdag

Uw bezorger is Marco Overduin

Vanuit mijn ervaring als ziekenverzorger in de ouderenzorg en verpleegkundige bij de Koninklijke Marine weet ik hoe belangrijk voeding is en hoe dit kan bijdragen aan de mate van gezondheid en vitaliteit. Eten is meer dan iets noodzakelijks. Eten is beleving, gezelligheid, genieten, rust en draagt tevens bij aan het sociale aspect.

Ik combineer de expertise van de professionele keuken, koks en diëtistes van Vers voor Thuis met mijn eigen sociale en klantgerichte service om iedereen te kunnen voorzien van een gezonde en koelverse maaltijd. Deze maaltijden breng ik met veel plezier bij u thuis tot in de koelkast.

Er is een geweldig proefpakket beschikbaar zodat u de lekkere en koelverse maaltijden van Vers voor Thuis eerst thuis kunt proberen. Het proefpakket bevat 5 hoofdmaaltijden voor slechts 22,50 euro. Dit pakket breng ik graag bij u thuis en sta er dan zeker voor open om samen naar de mogelijkheden te kijken die het beste bij u aansluit.

Vrolijke groet,

Marco Overduin
Vers voor Thuis Overduin

Neem direct contact op met Marco via 06 - 19 52 88 04.

 

Bezorging

Komen wij nog niet bij u in de buurt? Laat uw adresgegevens dan bij ons achter zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Levering
Wanneer de maaltijden bij u thuis afgeleverd worden, zorg dan altijd dat u het bijgeleverde formulier met de inhoud van de verpakking controleert. U kunt direct contact met ons opnemen als de levering niet klopt, zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen corrigeren.

Als u het prettig vindt, plaatst onze chauffeur de maaltijden voor u in de koelkast. Dit scheelt u moeite en hiermee wordt de kwaliteit van uw maaltijden letterlijk tot in uw koelkast gewaarborgd.

Bereiding
De maaltijden kunnen eenvoudig in uw heteluchtoven (60 min.), magnetron (6 min.) of met een MealButler (45 min.) verwarmd worden. 

Houdbaarheid
De maaltijden (in ongeopende verpakking) zijn in de koelkast ruim een week te bewaren tot de uiterlijke datum zoals op de verpakking vermeld. Wanneer u een verpakking geopend in de koelkast wilt bewaren, is deze maaltijd nog maximaal twee dagen houdbaar.

U kunt de maaltijden invriezen gedurende maximaal twee maanden, uiteraard op voorwaarde dat u de maaltijd voor de uiterlijke houdbaarheidsdatum invriest.