Ja, wij leveren op uw postcode!


Op de postcode '2222' wordt op de volgende dag(en) geleverd:


  Uw bezorger is Banket & Brood Haasnoot

  Wij zijn Banket & Brood Haasnoot en al 130 jaar uw ambachtelijke bakker voor uw brood, gebak en koek. Maar nu ook uw leverancier van koelverse maaltijden!

  Wij hebben twee winkels (Hoornesplein en Bosplein, Katwijk) waar wij onze broden, gebakjes en koeken dagvers maken. Wij bezorgen dit naar wens elke dag bij u thuis. U kunt bij ons bestellen voor meerdere eetmomenten per dag. Zoals voor het ontbijt, koffie, lunch, brunch, hightea/borrel en dessert.

  Ook bent u bij ons op het jusite adres voor bezorging van thuismaaltijden. Wij bezorgen uw koelverse maaltijden tot in de koelkast. In samenwerking met Vers voor Thuis werken wij met vaste leverdagen en zijn wij de bezorger van de verse en lekkere maaltijden op uw postcode.

  Wij zien u graag in een van onze winkels of op onze website www.bakkerijhaasnoot.nl.

  Neem direct contact op met Dik Haasnoot via 06 - 26 20 24 93.

   

  Bezorging

  Komen wij nog niet bij u in de buurt? Laat uw adresgegevens dan bij ons achter zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

  Levering
  Wanneer de maaltijden bij u thuis afgeleverd worden, zorg dan altijd dat u het bijgeleverde formulier met de inhoud van de verpakking controleert. U kunt direct contact met ons opnemen als de levering niet klopt, zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen corrigeren.

  Als u het prettig vindt, plaatst onze chauffeur de maaltijden voor u in de koelkast. Dit scheelt u moeite en hiermee wordt de kwaliteit van uw maaltijden letterlijk tot in uw koelkast gewaarborgd.

  Bereiding
  De maaltijden kunnen eenvoudig in uw heteluchtoven (60 min.), magnetron (6 min.) of met een MealButler (45 min.) verwarmd worden. 

  Houdbaarheid
  De maaltijden (in ongeopende verpakking) zijn in de koelkast ruim een week te bewaren tot de uiterlijke datum zoals op de verpakking vermeld. Wanneer u een verpakking geopend in de koelkast wilt bewaren, is deze maaltijd nog maximaal twee dagen houdbaar.

  U kunt de maaltijden invriezen gedurende maximaal twee maanden, uiteraard op voorwaarde dat u de maaltijd voor de uiterlijke houdbaarheidsdatum invriest.